Eget firma - Tjen penger på import, din hobby eller erfaringer

Ofte stilte spørsmål

Les hva vår kunder har å si:

"Jeg har lenge gått med planer om å starte et lite firma som kunne spe på min inntekt, og på sikt kanskje utvikle det til noe større. Inntil jeg leste deres guide var jeg i tvil om jeg var i stand til å virkeliggjøre drømmen. Jeg fant fort ut, etter å ha lest guiden, at jeg også faktisk kan klare det. Nå har jeg kommet så langt i prosessen at jeg har funnet produkt og jobber nå med å klargjøre for nettsalg. Denne guiden har vært en god investering. Tusen takk!"

"Meget fornøyd +++++ Anbefales"

"Glimrende, takker så mye!!!"

"Veldig nyttig hefte. Masse nyttig informasjon for oss som skal starte eget firma."

"Rask leveranse og bare ++++. Mange fine nettsøk og videreføring av netthandel...Takk for tipsene:0)"

"Dere er seriøse og har fullt overkommelige priser på deres produkter, noe vi nybegynnere er helt avhenngi av i en så tildlig fase som nybegynnere."


JA takk, jeg vil kjøpe
nå! - Levering på 5 sekunder!

Sp: Hvor lang leveringstid er det?
Sv: Leverinstid = 5 sek. Når du betaler med VISA eller MasterCard får du tilgang til guiden umiddelbart. Du laser den direkte ned på din PC etter at betalingen er godkjent. Raskere levering får du ikke! :-)

Sp: Har dette noe med pyramide eller MLM å gjøre?
Sv: Nei, dette er rett og slett en guide som viser deg hvordan DU skal tjene penger på din 100% egeneide nettbaserte virksomhet.

Sp: Hvilke bakgrunn er denne guiden laget på?
Sv: Guiden er laget på bakgrunn av utgivers erfaringer gjennom flere år. Utgiver driver og har drevet flere lønnsomme nettsider og har gjort mange erfaringer. I denne guiden vil du finne en oppskrift på hvordan du på en meget lite kapitalkrevende måte kan tjene penger på produkter eller informasjon som du selger på nettet. Ved å bruke 349,- på denne guiden kan vi nær garantere deg å spare tusenvis av kroner ved å unngå unødvendig bruk av tid og penger på tjenester og markedsføring som ikke fungerer.

Sp: Hvem passer denne guiden for?
Sv: Denne guiden passer for alle som ønsker å starte i det små med begrensede oppstartsmidler, gjerne ved siden av annen jobb eller kanskje som hjemmeværende med barn? Du trenger ikke ha spesielle kjennskaper til verken internett eller det å drive butikk. Det viktigste er at du har tro på deg selv og innsatsvilje.

Sp: Hvor mye kapital må jeg regne med for å kunne ha et godt utgangspunkt for å følge deres guide?
Sv: Den løsningen vi tar for oss i guiden tar utgangspunkt i et oppstartsbudsjett fra 1.500 - 10.000 kr. Da er denne guiden, nettside og serverplass samt innledende markedsføring inkludert. Du vil i guiden få tips om de beste og billigste leverandørene i forhold til dine behov.

 Sp: Hvordan garantier gir dere for at denne guiden og min investerte tid gir avkastning?
Sv: Vi kan ikke gi noen garantier på utfall av dine investeringer i tid og penger. Det vi kan garantere er at du ved hjelp av denne guiden mest sannsynelig vil unngå dyre tabber og på den måten raskt legger grunnlag for en lønnsom drift. Det er som regel oppstarten som legger grunnlaget for om driften skal bli en suksess eller fiasko.  Samtidig får du trenger du ikke bruke masse tid på informasjoninnhenting da du vil finne alt du vil trenge i denne guiden.

Sp: Jeg har sett at man får oppdateringer i ett år når man kjøper guiden deres. Innebærer dette ytterligere kostnader for meg?
Sv: Nei. Alle oppdateringer du måtte motta i løpet av året er GRATIS. Du vil IKKE få fornyet abonnement på oppdatering med mindre du selv ytrer ønske om dette. Oppdatert utgave sendes på forespørsel.

| Eget firma | Kontakt | FAQ | Prøv gratis | Bestill nå | Bli partner / Affiliate |
 

 

Prøv gratis!

Last ned gratisutgaven av "Eget nettbasert firma" guiden. Mye av innholdet er sladdet, men du vil få et inntrykk av hvor mye nyttig informasjon guiden inneholder

 

Trykk HER for å laste ned guiden!